Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

MITSUBISHI: Lancer EVO X Final Concept Ο τελευταίος Σαμουράι

  Η Mitsubishi έχει ήδη λάβει την απόφαση να αποσύρει το  θρυλικό Evo και γιαυτό φέρνει σε κυκλοφορία μια αποχαιρετιστήρια έκδοση του τετρακίνητου οχήματος με τις πολλές ειδικές εκδόσεις πριν την απόσυρσή του και την αντικατάστασή του με κάποιο είδος υβριδικών crossover


 Σαφώς, η Mitsubishi  κρατούσε την καλύτερη έκδοση για το τελευταίο Evo X Concept Final, το πιο ισχυρό Evo που παράχθηκε ποτέ, 473 ίππους να βρισκονται κάτω από το καπό του Ιαπωνικού σενταν.

Η Mitsubishi τοποθέτησε στο ήδη υπάρχων Evo X ένα αναβαθμισμένο turbo της HKS, μεγαλύτερες εισαγωγή και εξαγωγή και αναβαθμισμένο λογισμικό ECU, με αποτέλεσμα τα 182 επιπλέον άλογα  από το δίλιτρο μηχανικό σύνολο. Η Hipermax Max4 SP ρυθμιζόμενη ανάρτηση ελέγχει τις κινήσεις του αυτοκινήτου και τα ελαστικά Yokohama με τις 19 ιντσών ζάντες Volk Racing G25 στέλνει τη δύναμη στο έδαφος.

Το μαύρο ματ αμάξωμα και το κόκκινα-ραμμένα καθίσματα, προδιαθέτουν τους υποψήφιους αγοραστές για τις προθέσεις του Evo, όπως και το μήκος των μαρσπιέ. Θα δούμε αυτό το θηρίο στην Ελλάδα; Μακάρι, αν και συνήθως αυτές οι εκδόσεις προορίζονται για την κατασκευάστρια χώρα (Ιαπωνία) αλλά και για την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.


Επιμέλεια: Η.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου