Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

AeroMobil 3.0: To πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο



AeroMobil. Ένα όμορφο ιπτάμενο αυτοκίνητο. Μεταμορφώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα από αυτοκίνητο σε αεροπλάνο. Σας δίνει την ελευθερία να κινηθείτε.





Όπως και κάθε αυτοκίνητο, παρκάρει σε οποιαδήποτε θέση στάθμευσης, κινείται με βενζίνη και μπορεί να κινηθεί και όταν έχει κίνηση, όπως κάθε αυτοκίνητο. Ως αεροπλάνο, μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε αεροδιάδρομο στον κόσμο, αλλά επίσης μπορεί να απογειώνεται και να προσγειώνεται και σε άλλες επιφάνειες, όπως το γρασίδι και χωρίς να απαιτούνται πολλά μέτρα για την απογείωση και προσγείωση.

Το AeroMobil 3.0 έχει πλέον ολοκληρωθεί και ήδη κάνει τις πρώτες του δοκιμαστικές πτήσεις σε πραγματικές συνθήκες πτήσεις, από τον Οκτώβρη του 2014.
Δημιουργήθηκε κατά κύριο λόγο από εξελιγμένα σύνθετα υλικά. Αυτά τα υλικά χρησιμοποιήθηκαν στο κύριο “σώμα”, στα φτερά και στους τροχούς. Του έχουν τοποθετηθεί όλα τα ηλεκτρονικά που έχει ένα αεροπλάνο, αυτόματο πιλότο και ένα προηγμένο σύστημα αλεξίπτωτου.


Επίσης διαθέτει και μια σειρά από άλλες προηγμένες τεχνολογίες, όπως φτερά με μεταβλητή γωνία σχεδίασης με αποτέλεσμα να συντομεύει σημαντικά την απόσταση απογείωσης και μια στιβαρή ανάρτηση που επιτρέπει την απογείωση και από σχετικά ανώμαλο έδαφος.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου