Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Dakar 2015: Day 12

Τελίωσε και η σημερινή 11η ειδική διαδρομή χωρίς απρόοπτα και εκπλήξεις.






 Στα αυτοκίνητα, νικητής της ημέρας είναι ο TERRANOVA (ARG) με MINI ενώ στην γενική κατάταξη προηγείται ο AL ATTIYAH (QAT)με ΜΙΝΙ και πίσω του ακολουθούν οι DE VILLIERS (ZAF) με ΤΟΥΟΤΑ και  HOLOWCZYC (POL) με MINI.


 Στις μοτοσυκλέτες τώρα νικητής της ειδικής είναι ο PRICE (AUS) με KTM ενώ  στην γενική κατάταξη προηγείται ο οδηγός της ΚΤΜ, COMA (ESP) με δεύτερο τον CONCALVES (PRT), με HONDA και τρίτο τον PRICE (AUS)με ΚΤΜ.
  Στα quad νικητής της ειδικής είναι ο DECLERCK (FRA) με YAMAHA,  ενώ στην γενική κατάταξη πρώτος είναι ο SONIK (POL) με YAMAHA με δεύτερο τον GONZALEZ FERIOLI (ARG) με YAMAHA και τρίτο τον NOSIGLIA (BOL) με HONDA.
 Τέλος στα φορτηγά, νικητής της ειδικής είναι ο STACEY (NLD) με IVECO ενώ στην γενική κατάταξη πρώτος είναι MARDEEV (RUS) με KAMAZ, με δεύτερο τον ο NIKOLAEV (RUS) με KAMAZ και τρίτο τον KARGINOV (RUS) με KAMAZ.
 Αύριο 17-01-2015 τελευταία ημέρα του αγώνα, τα πληρωματα θα κινηθούν από την πόλη Rozario και θα τερματισουν στο Buenos Aires,όπου και θα γίνει και η απονομή και η τελετή λήξη του αγώνα
Αναλυτικά αποτελέσματα εδώ

Επιμέλεια Η.Ν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου