Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Dakar 2015: Day 11

 Στο τέλος έφτασε και η 11η ημέρα, χώρις μεγάλα προβλήματα για τους αγωνιζόμενους, αλλά με μεγάλη δυσκολία κατά την διέλευση στην διαδρομή. Στα αυτοκίνητα, νικητής της ημέρας είναι ο AL ATTHIYAH (QAT) με MINI ενώ στην γενική κατάταξη προηγείται ο ίδιος και πίσω του ακολουθούν οι DE VILLIERS (ZAF) με ΤΟΥΟΤΑ και  HOLOWCZYC (POL) με MINI.

 Στις μοτοσυκλέτες τώρα νικητής της ειδικής είναι ο BARREDA (ESP) με HONDA και στην γενική κατάταξη προηγείται ο οδηγός της ΚΤΜ, COMA (ESP) με δεύτερο τον CONCALVES (PRT), με HONDA και τρίτο τον PRICE (AUS)με ΚΤΜ.
  Στα quad νικητής της ειδικής είναι ο DECLERCK (FRA) με YAMAHA,  ενώ στην γενική κατάταξη πρώτος είναι ο SONIK (POL) με YAMAHA με δεύτερο τον GONZALEZ FERIOLI (ARG) με YAMAHA και τρίτο τον NOSIGLIA (BOL) με HONDA.
 Τέλος στα φορτηγά, νικητής της ειδικής είναι ο STACEY (NLD) με IVECO ενώ στην γενική κατάταξη πρώτος είναι MARDEEV (RUS) με KAMAZ, με δεύτερο τον ο NIKOLAEV (RUS) με KAMAZ και τρίτο τον KARGINOV (RUS) με KAMAZ.
 Αύριο 16-01-2015 τα πληρωματα θα κινηθούν από την πόλη Termas Rio Honda στην πόλη Rozario , κινούμενοι σε πετρώδες έδαφος για 300χλμ.  και σε υψόμετρο κάτω από 1.000 μέτρα.
Αναλυτικά αποτελέσματα εδώ

Επιμέλεια Η.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου