Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Paul Walker: Πωλείται το Skyline που οδηγούσε.

  Το αυτοκίνητο που οδηγείται από τον Paul Walker στο Fast και Furious 4 είναι διαθέσιμο προς πώληση. 
Skyline R34

 

  Και, όπως θα περιμένατε, είναι ένα ιδιαίτερα τροποποιημένο R34  που οδήγησε ο ηθοποιός, ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε στα τέλη του περασμένου έτους στην τέταρτη εκδοχή της δημοφιλής ταινίας.
 Είναι ένα από τα εννέα Skylines που χρησιμοποιούνται για την ταινία, αλλά και το μόνο πραγματικό Skyline καθώς τα άλλα που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες της ταινίας, ήταν πολυεστερικά αντίγραφα που τοποθετούνται σε σασί VW Beetle !  !  !
Έτσι, επιστρέφοντας στο πραγματικό Skyline βλέπουμε κάτω από το καπό έναν εξακίλυλινδρο twin-turbo 2,6 λίτρων με τεραστίων διαστάσεων intercooler, στέλνοντας στους τροχούς  550 ίππους  και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων Getrag έξι σχέσεων.
  Υπάρχουν μια ολόκληρη σειρά από καλούδια τοποθετημένα στο αυτοκίνητο. Αναφέροντας μερικά από αυτά είναι προοδευτικά ελατήρια χαμηλόματως Nismo,  roll cage, αγωνιστικές ζάντες της Volk, τεράστιες δαγκάνες και δίσκους φρένων, ένα πακέτο εξωτερικής βελτίωσης της Nismo με προφυλακτήρα και πλευρικές ποδιές, χωρίς πίσω καθίσματα, ένα Μόμο με επένδυση Alcantara τιμόνι, πεντάλ Nismo και μια οθόνη υπολογιστή στην κεντρική κονσόλα. Ακόμη, υπάρχει  μια εξάτμιση Nismo, πολλά οργανάκια μετρήσεων, στοκ καθίσματα και μια αξιολόγηση 40 σελίδων από μια πολύ γνωστή και διαπιστευμένη εταιρεία αξιολόγησης που τεκμηριώνουν την ιστορία κατασκευής των αυτοκινήτων που χρησιμοποιούνται για ταινίες, υποδεικνύοντας ένα εύρος τιμών μεταξύ  750.000 € και   5.000.000 €.
  Το αυτοκίνητο υπολογίζεται ότι θα έχει ως τιμή εκκίνησης τα 750.000 €, αλλά θεωρώντας ότι έχει διανύσει μόλις 6.000 χιλιόμετρα, υποψιαζόμαστε ότι θα είναι σημαντικά υψηλότερη. Θα μπορούσε ενδεχομένως να φτάσει την προβλεπόμενη ανώτατη τιμή των 5.000.000 €!!!!
Επιμέλεια Η.Ν.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου