Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

KOYBA: Εγκαταλελειμμένο βρέθηκε Mercedes 300SL ! ! !

 Ένας φωτογράφος ο Βρετανός Piotr Degler, σε πρόσφατο ταξίδι που είχε στην Κούβα ανακάλυψε ένα εγκαταλελειμμένο, Mercedes-Benz 300SL Gullwing, στο πλαίσιο της σταδιακής αποκατάστασης των σχεσεων ΗΠΑ-ΚΟΥΒΑΣ, με τον φωτογράφο να κυνηγά εικόνες από οχήματα της δεκαετίας του 50', εποχή που "πάγωσε" η αυτοκίνηση στο νησί της Καραϊβικής.

 

Έτσι, λοιπόν ο Degler πήγε σε κυνήγι για ένα μήνα, ταξιδεύοντας δύο χιλιάδες μίλια μακριά από την χώρα του. Ζήτησε απ 'όλους τους γνωστούς του και μή, να κοιτάξουν παντού για εικόνες αυτοκινήτων που αναζητούσε. Λίγες ημέρες πριν ο αναχωρήσει, εντόπισε την συγκεκριμένη, ασήμι 300SL να κρύβεται κάτω από ένα δέντρο μπανάνας.
Ο Piotr όταν βρήκε το σπάνιο όχημα είπε: «Όταν το βρήκα, πέρασα όλη τη μέρα βγαζοντάς την φωτογραφίες. Βρίσκοντας το αυτοκίνητο ήταν μια απερίγραπτη εμπειρία." Με την 300SL να κατατάσσεται ως η ωραιότερη της Mercedes-Benz στην ιστορία κατά την γνώμη πολλών ανθρώπων στον πλανήτη.
  Έτσι, με τις ΗΠΑ και την Κούβα τώρα σε αρκετά φιλικές σχέσεις, σας προτείνουμε ένα ταξίδι στην Αβάνα προκειμένου να γευτείτε το τοπίο αυτοκινήτου σε όλη τη γοητεία της δεκαετίας του πενήντα. Ποιος ξέρει, μπορεί να βρείτε κάτι πραγματικά καλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου