Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Dakar 2015: Day 10

 Στο τέλος έφτασε και η 10η ημέρα με αγωνιστική δράση για το αγώνα που λαμβάνει χώρα στην νότια λατινική Αμερική, χώρις μεγάλα προβλήματα από τους αγωνιζόμενους, αλλά με μεγάλη και δύσκολη ειδική διαδρομή.



 Στα αυτοκίνητα, νικητής της ημέρας είναι ο AL ATTHIYAH (QAT) με MINI ενώ στην γενική κατάταξη προηγείται ο ίδιος και πίσω του ακολουθούν οι DE VILLIERS (ZAF) με ΤΟΥΟΤΑ και  ALRAJHI (SAU) με TOYOTA.

 Στις μοτοσυκλέτες τώρα νικητής της ειδικής είναι ο BARREDA (ESP) με HONDA και στην γενική κατάταξη προηγείται ο οδηγός της ΚΤΜ, COMA (ESP) με δεύτερο τον CONCALVES (PRT), με HONDA και τρίτο τον QUINTANILLA (CHL)με ΚΤΜ.
  Στα quad νικητής της ειδικής είναι ο SANABRIA GALEANO (PRY) με YAMAHA,  ενώ στην γενική κατάταξη πρώτος είναι ο SONIK (POL) με YAMAHA με δεύτερο τον CASALE (CHL) και τρίτο τον LAFUENTE (URY) με YAMAHA και αυτοί.
 Τέλος στα φορτηγά, νικητής της ειδικής είναι ο NIKOLAEV (RUS) με KAMAZ ενώ στην γενική κατάταξη πρώτος είναι MARDEEV (RUS) με KAMAZ, με δεύτερο τον ο NIKOLAEV (RUS) με KAMAZ και τρίτο τον KARGINOV (RUS) με KAMAZ.
 Αύριο 15-11-2015 τα πληρωματα θα κινηθούν από την πόλη Salt στην πόλη Termas Rio Honda, κινούμενοι σε πετρώδες έδαφος για 194 χλμ.  και σε υψόμετρο κάτω από 1.500 μέτρα.

Αναλυτικά αποτελέσματα εδώ

Επιμέλεια Η.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου