Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Πωλείται το μονοθέσιο του BUTTON


 Πωλητήριο έβαλε η HONDA στην BAR Honda F1, του Τζένσον Μπάτον, που οδηγούσε στο πρωτάθλημα του 2004 και είναι διαθέσιμη προς πώληση στην πολύ λογική τιμή των μόλις  60.000 αγγλικών λιρών. Ναι, 60 χιλιάρικα για ένα μονοθέσιο.


   Βεβαίως, υπάρχει μια αρκετά μεγάλη προειδοποίηση που συνδέεται με την πώληση αυτή. Ο κινητήρας. Το μονοθέσιο λοιπόν έρχεται χωρίς τον κινητήρα της μαμά Honda. Έτσι οι πωλητές διαβεβαιώνουν ότι μετά την αγορά μπορούν να εξοπλίσουν το μονοθέσιο με έναν JUDD ή Cosworth κινητήρα παραπλήσιας απόδοσης, μαζί με τα σχετικά ηλεκτρονικά συστήματα, ψύξης και το λαδιού.

  Αυτό το αυτοκίνητο, φέρει τον αριθμό πλαισίου 060/002, βοηθώντας τον Button να πάρει για πρώτη φορά, βάθρο στην καριέρα του, στην Φόρμουλα Ένα και να τελειώσει 3ο στο πρωτάθλημα των οδηγών το 2004. Είναι ένα αμάξωμα με πρωτότυπα τοποθετημένα ανταλλακτικά και εν ολίγοις, αυτό είναι ένα κομμάτι που σηματοδότησε την αγωνιστική καριέρα του JB και κοστίζει λιγότερο από ένα μεταχειρισμένο Nissan GT-R. Απλά θυμηθείτε να παραγγείλετε κινητήρα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου